Omställningsvandring januari 2018

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 14/01/2018
10:30 - 14:00

Kategorier


Varför omställningsvandringar? Lite olika: vi tar oss till och från vandringen antingen med kollektivtrafik eller gång och av denna anledning börjar vi inte alltid på exakt samma tid – det är buss/tågtiderna som bestämmer. Vandringar dessutom i min erfarenhet en väldigt bra form för konstruktiva och kreativa samtal samtidigt som man har trevligt tillsammans och får sin motion. När? En gång i månaden – cirka mitten på månaden.

Välkommen till årets första omställningsvandringen söndagen den 14 januari!

Vi börjar ifrån den järnvägsbro som förbinder Stadsskogen med Lövekulle.

Man kan ta bussen nr 3 från Alingsåsterminalen 10.30 och anländer 10.38 vid Skaverydsvägens busshållplats, vi börjar därefter. Vill man komma dit på annat sätt, eller vara säker på att kunna förkorta promenaden, så finns det en parkering på Stadskogens sida av bron (mot Centrum). Vi börjar tillsammans men man kan välja 3 olika längder av promenad. Jag tror att den längsta är ca 8 km. Det är fuktigt/blött i markerna o kängor eller stövlar är att föredra om man vill förbli torrskodd.

Ta med fika, glatt humör får vi alla även om vi inte har det från början!! Ha du någon fråga eller kommer att komma ett par minuter sent så är mitt telefonnummer 0708 684800 annars behöver du inte anmäla dig eller så. Välkommen!!

Väl mött! Lesley

Bokmärk permalänk.

Lämna ett svar