Omställningsvandring mars 2018

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 18/03/2018
10:30 - 14:00

Kategorier


Varför omställningsvandringar? Lite olika: vi tar oss till och från vandringen antingen med kollektivtrafik eller gång och av denna anledning börjar vi inte alltid på exakt samma tid – det är buss/tågtiderna som bestämmer. Vandringar dessutom i min erfarenhet en väldigt bra form för konstruktiva och kreativa samtal samtidigt som man har trevligt tillsammans och får sin motion. När? En gång i månaden – cirka mitten på månaden.

Pga hur vädret har varit så är vandringen stadsnära och kanske lite kortare, 6-8 km tror jag. Ta bussen nr 2 som går kl 10.00 från Alingsås terminalen och stiga av vid Näckrosgatan (ca. 10.11, stoppen efter Bolltorpsplan). Vandringen kommer att avslutas vid Alingsås järnvägsstation. Om du vill köra bil, hör av dig till mig i förväg ang. parkering. Idag när jag provgick var snön ett par decimeter djup på de oplogade områden och där var broddar lämpliga.

Ta med fika, glatt humör får vi alla även om vi inte har det från början!! Ha du någon fråga eller kommer att komma ett par minuter sent så är mitt telefonnummer 0706 684022 annars behöver du inte anmäla dig eller så. Gratis är det. Välkommen!!

Väl mött! Lesley

Bokmärk permalänk.

Lämna ett svar